ЗА НАС

P ENERGY GROUP и Charge & Go – Няколко думи за нас

Невъзможно е да си представим съвременния човек без смартфон или електронен таблет. Още по-невъзможно е да си представим градски жител без подобни устройства. Днес всички ние използваме Интернет, социалните мрежи, GPS, и много още приложения на своите телефони по стотици пъти на  ден. Но въпреки всички тези съвременни достижения в областта на електрониката, хората все още са принудени да зареждат своите устройства по няколко пъти на ден.

charge & go — ние сме първият производител на универсални зарядни устройства в България, незаменими за използване в различни сфери  на дейност. Предлагаме 3 сегмента:

  • HORECA (хотели, ресторанти, кафета, барове, нощни клубове и т.н.).
  • INDOOR (МОЛове, кинотеатри, аквапаркове, боулинг, фитнес-центри, салони за красота, маникюри и SPA, и много други обществени места).
  • OUTDOOR (на градските улици , площади и градини, open-air мероприятия, концерти, открити изложбени комплекси, летни веранди и други).

Нашата Компания

започва дейността си през 2012 година. Днес нашите решения могат да се видят в повече от 1340 заведения в България, Сърбия, Черна Гора, Украйна, Румъния, Турция, Гърция, Швейцария и Италия. Ние работим не само по решаването на проблеми със зарядните устройства. Работим също така и с икономията на най-важния човешки ресурс – времето.

Днес сферата на интереса от нашите станции е практически неограничена. Иновационността, универсалността, простотата на използване на нашите станции, и, особено, огромното търсене на такава услуга, отварят огромни перспективи за комерсиална дейност и развитие на тази бизнес концепция!

Всеки бизнесмен трябва да е в течение на последните тенденции и желания на клиентите си. Това е необходимо, за да бъде конкурентоспособен и да развива своето дело. Например, ако човек, минавайки покрай Вашето заведение с разреден смартфон, види лепенката за възможност да го зареди, то той най-вероятно 99% ще влезе да се възползва. Хем ще си зареди телефона, хем ще се подкрепи в приятна обстановка.

Всичко, което Ви е необходимо за да привлечете нови клиенти и да повишите лоялността на постоянните, можете да намерите при нас. Съвременно и универсално зарядно устройство, което ще реши една от ежедневните проблеми на модерния човек.

Удобно за клиентите, просто и безопасно при експлоатация, това устройство ще се превърне в едно добро начало за развитие на Вашия бизнес и ще Ви създаде репутация на съвременно-ориентирано заведение, което знае от какво имат нужда неговите клиенти.