Project Description

ЗА КОГО СА ПОРТАТИВНИ УСТРОЙСТВА ALIEN

Alien

За клиентите на ресторанти, барове, кафета и нощни клубове, експрес-маникюр и фитнес-центрове, в офиси и хотели, зали за преговори, а така също и за други обществени места.

За клиентите на салони за красота:

Клиентите на тип заведение, като салон за красота или маникюр ще  бъдат приятно удивени от предоставянето на такава услуга. Посетителите с удоволствие ще зареждат своите телефони, докато си правят прическа или маникюр. Това несъмнено, ще повиши не само популярността на заведението, но и неговата рентабилност.

За любителите да почиват в антикафе:

Новият вид услуга – антикафе привлича все повече желаещи да прекарват времето си в интересна и нетрадиционна обстановка. Именно тук нашата услуга е на мястото си на всичките 100% . Няма съмнение, че гостите с удоволствие ще се възползват, за да заредят смартфоните си по време на престоя си тук. Никой от тях няма повече да се отвлича за разреден телефон, и ще може спокойно да продължи да играе бридж, табла или судоку, да общува с приятелите си колкото иска. Подобно решение – е това, което някои чакаха отдавна, а други дори не са и мечтали. Днес P ENERGY GROUP, благодарение на новата си станция “ALIEN” , Ви предоставя възможност да вървите напред към целите си, с допълнителен комфорт !

ЗАЩО ТОВА Е ИЗГОДНО ЗА ВАС?

Mobile Charger