Project Description

ЗА КОГО Е ПОРТАТИВНА ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ ‘FLUSH’?

Портативна зарядна станция FLUSH

За посетителите на ресторанти, барове, кафета и нощни клубове,  фитнес-зали, за офиси и хотели, зали за преговори, и други обществени места.

За посетителите на ресторанти, кафета и барове:

Да създадеш положителен имидж на заведението си днес е значително по-лесно, ако се погрижиш да имаш и тази функция – удобно зареждане на телефона. С помощта на станцията “FLUSH”, клиентите ще могат да си заредят телефона направо на масата, без да досаждат с подобни въпроси на персонала. Така Вие създавате  допълнителен комфорт за своите посетители, като ги стимулирате да останат за по-дълго и да се отбиват при Вас по-често.

За колеги, партньори, сътрудници и клиенти:

Ако искате да подчертаете своето особено разположение към някого, подарете му това зарядно устройство. Стилно, презентабилно и солидно. Устройството разполага с достатъчно място за Вашата реклама или бренд. Така Вие убивате с един изстрел два заека: правите отличен бизнес-подарък,  и поддържате на ниво имиджа на Вашата компания, като зареждате телефоните на своите колеги и клиенти.

За гостите на Вашия хотел,

които са най-важните за Вас. Днес, във века на смартфоните и социалните мрежи, популярността на хотела пряко зависи от няколко, на пръв поглед дребни неща, но влияещи силно за комфорта на гостите. Искате ли да получавате възторжени отзиви в Booking.com или всякакви други Trip Advisor, Facebook и Foursquare, да Ви препоръчат на приятели и познати ? – Поставете нашето зарядно устройство във всички стаи.

На клиентите на Вашия хотел няма да им се наложи да местят мебели за да търсят единствения свободен контакт в стаята. Нито да изключват лампиони, хладилници и т.н. Те просто ще си разопаковат спокойно куфарите, защото нашето зарядно устройство ще им даде възможност компактно да поставят за зареждане своите смартфони, плеери или таблети. И те ще се връщат при вас отново и отново. Защото Вие сте мястото, където мислят за хората.

ЗАЩО ТОВА Е ИЗГОДНО?

ПОРТАТИВНА ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ FLUSH