Project Description

ЗА КОГО Е НАСТЕННА СТАНЦИЯ ‘SASA’ С РЕКЛАМА?

НАСТЕННА СТАНЦИЯ 'SASA'

За посетителите на МОЛ-ове, ресторанти и градини, летища и гари, водни атракциони, боулинг зали и други обществени места, а така също кафета, барове и нощни клубове, хотели и даже супермаркети.

За сътрудници и клиенти на бизнес-центрове:

Сътрудниците и посетителите на бизнес-центрове със сигурност ще оценят едно толкова ярко нововъведение, като зарядната станция “SASA”. Сега вече, при  общуване или очакване в хола, на рецепцията или в стаите за почивка, хората спокойно ще могат  да заредят своите телефони и да бъдат винаги “на линия”! Позитивният отзвук, високата лоялност и статусът на центъра в очите на клиентите и сътрудниците, Ви е гарантиран.

За посетители на изложби:

Да задържиш днес хората на изложба не е лесна работа. Още повече, ако на човек му е паднала батерията, то той с вероятност 90%  ще си тръгне от мероприятието по-рано от планираното. SASA – едно отлично решение както за организаторите на различни мероприятия и изложби, така и за техните посетители! Колкото повече е зареден телефона, толкова повече снимки ще има  от посетителите в социалните мрежи, толкова по-популярно ще е Вашето мероприятие.

ЗАЩО ТОВА Е ИЗГОДНО?

НАСТЕННА ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ SASA