Project Description

ЗА КОГО Е НАСТЕННА СТАНЦИЯ С ДИСПЛЕЙ ‘MILANO’?

НАСТЕННА СТАНЦИЯ С ДИСПЛЕЙ 'MILANO'

НАСТЕННА СТАНЦИЯ С ДИСПЛЕЙ ‘MILANO’

За посетители на МОЛ-ове, бизнес-форуми и симпозиуми, ВИП – зали и летища, аквапаркове, кинозали, боулинг и други обществени места, а също така в фитнес-клубове, ресторанти, барове и кафе, изложби, офиси и много още други места и заведения.

За посетители на мероприятия:

Да привлечеш хората днес на изложба или друго културно мероприятие не е никак лесно. Ако при това още и батерията на телефона свършва, с вероятност 90% човек ще си тръгне преди да се е запознал дори с експонатите. “MILANO” е отличното решение както за организаторите на различни събития и изложби, так и за техните посетители! Колкото по-заредена е батерията, толкова повече ще са снимките в социалните мрежи, толкова по-популярно ще е Вашето мероприятие. Наличието на дисплей ще Ви даде възможност да акцентирате вниманието на публиката към определени събития или друга актуална информация.

За любителите на киното:

Посетителите на киносалоните ще бъдат приятно изненадани от наличието на толкова търсената услуга: зареждане на телефона преди или по време на сеанса. Никой не пречи на другите посетители, телефоните отделно се зареждат и са на сигурно място – само плюсове. Подобно решение е една сбъдната мечта – сега комфорта е достъпен за всички, благодарение на зарядните устройства от P ENERGY GROUP.

За пътуващите:

В  нашия динамичен свят на бързо развиващи се събития, разреденият телефон може да се превърне в истинска трагедия  за хората на път. Зарядната станция “MILANO” може с лекота да се справи с това. Сега всеки пътуващ може да бъде спокоен – P ENERGY GROUP е вече тук за да заредите бързо и на време своя телефон. Бъдете винаги на линия!

За посетителите на МОЛ-ове:

За да привлечете посетители във Вашия МОЛ, за да  им бъде приятно и комфортно и да прекарат повече време с Вас – поставете зарядната станция “MILANO” на видно място. Доволни, те ще имат възможност спокойно да пазаруват, както и да останат Ваши лоялни клиенти и за в бъдеще. И малки и големи ще зареждат с интерес телефоните си, тъй като устройството е интерактивно и демонстрира различни рекламни и други познавателни видео.

ЗАЩО ТОВА Е ИЗГОДНО?

настенна зарядна станция