Project Description

ЗА КОГО Е НАСТЕННА СТАНЦИЯ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ ‘MAISTORA’?

Настенна станция за зареждане 'MAISTORA'

За посетители на МОЛ-ове, летища и гари, аква-паркове, кинотеатри, боулинг-зали и други обществени места, а така също за фитнес-салони, ресторанти, барове и кафета, VIP зали, изложби, офиси и много други места и заведения.

За най-важните бизнес-партньори:

Подарете на Вашите партньори това устройство и то отлично ще им покаже, колко важни за Вас са добрите отношения. А фирменото Ви  лого, нанесено на зарядното устройство, за дълго ще им напомня за Вашата компания, а е възможно и  да привлече нови клиенти за Вас. Със своя ярък дизайн и съвременно решение то ще допринесе за нарастване на Вашата популярност.

За участници в съвещания и семинари:

Поставете това зарядно устройство в конференц-залата, и Вашите сътрудници  ще могат да поставят своите телефони да се зареждат и ще се съсредоточат изцяло върху обсъждането на важните аспекти на бизнеса. Дайте им да разберат, колко силно фирмата цени заслугите им, като проявява грижа за техния комфорт.

За гостите на хотели,

които са важни за Вас. Днес, във века на смартфоните, популярността на хотела пряко зависи от на пръв поглед дребни неща, но влияещи на комфорта на гостите. Ако искате да получавате възторжени отзиви в Booking.com, TripAdvisor и Foursquare и препоръки за приятели, установете това зарядно устройство във всеки номер.

Гостите на Вашия хотел няма да преместват мебели или пък да търсят свободен контакт в стаята. Те просто ще включат за зареждане своите телефони, таблети на нашето компактно устройство и ще вземат спокойно душ, а после ще се връщат при Вас отново и отново. Тук е мястото, където мислят за тях!

ЗАЩО ТОВА Е ИЗГОДНО?

НАСТЕННА ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ 'MAISTORA'