Project Description

ЗА КОГО Е НАСТЕННА ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ С ДИСПЛЕЙ ‘WALLTER’?

Настенна зарядна станция Wallter - Charge & Go - P ENERGY GROUP

За посетителите на МОЛ-ове, ВИП – зали на летища и гари, аквапаркове, киносалони, боулинги и други обществени места, а така също в комплекси за фитнес, ресторанти, барове и кафета, чкални, изложби, офиси и много още други места и заведения.

За клиентите на салони за красота:

Посетителите на заведения, като салони за красота или центрове за маникюр ще бъдат приятно удивени от предоставяната услуга. Клиентите с удоволствие ще си зареждат телефоните, докато си правят прическа или маникюр. Това, разбира се, ще вдигне не само популярността на заведението, но и неговата рентабилност.

За гостите на хотели:

Днес, финансовите резултати на хотелите пряко зависят от на пръв поглед дребни неща, но максимално влияещи върху комфорта на  гостите.

Установете това зарядно устройство във всеки номер и Вашите клиенти няма да блъскат мебели, или пък да търсят единствения свободен контакт в стаята. Те ще разопаковат куфарите си, компактно ще поставят за зареждане своите смартфони, плеери и таблети, а после ще се връщат при Вас отново и отново. Та нали именно тук е мястото, където мислят за тях.

ЗАЩО ТОВА Е ИЗГОДНО?

Стенна зарядна станция Charge & Go