Project Description

ЗА КОГО Е ЗАРЯДНО УСТРОЙСТВО ЗА БЮРО ‘FAVOR’?

ЗАРЯДНО УСТРОЙСТВО ЗА БЮРО 'FAVOR'

За най-важните бизнес-партньори:

Подарете на партньорите си това устройство, и те с благодарност ще оценят Вашето отношение към тях. А Вашето фирмено лого, нанесено на него, още дълго ще им напомня за Вас, а може и да привлече вниманието и на нови клиенти. Стилно, ярко, а най-важно полезно това зарядно устройство със сигурност ще работи за Вашата популярност.

За участниците в съвещания.

Поставете зарядното устройство в конференц-залата, и тогава Вашите сътрудници ще могат да оставят телефоните си на сигурно и полезно място, за да се съсредоточат върху обсъждането на важните аспекти на бизнеса. Те ще разберат, колко силно фирмата цени техните заслуги, като се грижи за комфорта им.

За гостите на Вашия хотел,

които са най-важните за Вас. Днес, във века на смартфоните и социалните мрежи, популярността на хотела пряко зависи от няколко, на пръв поглед дребни неща, но влияещи силно за комфорта на гостите. Искате ли да получавате възторжени отзиви в Booking.com или всякакви други Trip Advisor, Facebook и Swarm, да Ви препоръчат на приятели и познати ? – Поставете нашето зарядно устройство във всички стаи.

На клиентите на Вашия хотел няма да им се наложи да местят мебели за да търсят единствения свободен контакт в стаята. Нито да изключват лампиони, хладилници и т.н. Те просто ще си разпаковат спокойно куфарите, защото нашето зарядно устройство ще им даде възможност компактно да поставят за зареждане своите смартфони, плеери или таблети. И те ще се връщат при вас отново и отново. Защото Вие сте мястото, където мислят за хората.

ЗАЩО ТОВА Е  ИЗГОДНО?