Project Description

ЗА КОГО Е ЗАРЯДНО ЗА ПОРТАТИВНИ УСТРОЙСТВА ‘ROYAL’ ?

Зарядно за портативни устройства - 12 на брой - ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ 'ROYAL'

За клиентите на ресторанти, барове, кафета и нощни клубове, салони за красота, СПА, експрес-маникюр и фитнес, а така също за ВИП-зали на летища и гари, изложбени комплекси, офиси и зали за преговори.

За клиентите на ресторанти, кафета или барове :

Да създадеш позитивен имидж на заведението днес става повече от лесно, благодарение на такава функция, като удобно зареждане на телефона. С помощта на портативните устройства ROYAL, клиентите могат да заредят своите устройства бързо и лесно, без дори да стават от масата. Така Вие създавате допълнителен комфорт за своите клиенти, като ги стимулирате да останат за повече време и да идват по-често.

За посетителите на фитнес-зали и салони за красота :

Клиентите на фитнес зали, салони за красота, маникюр или SPA ще бъдат приятно изненадани от такъв род услуга. Посетителите с удоволствие ще зареждат своите телефони, докато тренират, плуват, или си правят прическа и маникюр. Това разбира се, ще се отрази не само на популярността на заведението, но и на неговата рентабилност. Доволни клиенти със заредени телефони – ето какъв е резултата от използването на зарядната станция ROYAL за посетителите на Вашето заведение.

ЗАЩО ТОВА Е ИЗГОДНО?

портативни устройства Charge and Go