Project Description

ЗА КОГО Е ПРЕНОСНА ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ С АКУМУЛАТОР НА СТОЙКА ‘FOLLOW ME’?

ПРЕНОСНА ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ С АКУМУЛАТОР НА СТОЙКА 'FOLLOW ME'

За посетители на изложби и мероприятия:

Ако желаете посетителите да прекарат повече време  на Вашето събитие,  предложете услугата за зареждане на телефони и други съвременни гаджети с помощта  на това устройство – това е нещото, което Ви е необходимо! Разположете го в което и да е място на масово събиране на хората и вие ще видите как ще заблестят очите им. Сега те спокойно ще могат да прекарат повече време  като изучават, фотографират и описват събитията от Вашето мероприятие в интернет, благодарение на добре заредения телефон.

За любителите на концерти и музика на живо:

Днес всеки участник на концерт или друго събитие, задължително снима и качва в интернет снимки и видео с телефона си. Осигурете на посетителите на Вашето музикално събитие такава възможност! Благодарение на нашето устройство всички ще останат доволни: и посетителите, и организаторите и даже изпълнителите.

За любителите на open-air събития:

За да привлекат и удържат посетителите на open-air мероприятия, организаторите предприемат различни сложни и достатъчно скъпи технически решения. Но сега е възможно значително да се опрости  задачата и да се зарадват посетителите, като им се подсигури зарядното устройство “Pick-up”! Посетителите със сигурност ще оценят «нововъведението» на Вашето събитие и още дълго позитивно ще се изказват за него.

За търсачите на добро настроение:

За да удовлетворите всички потребности на посетителите на Вашия клуб или пейнтбол полигон, или даже за любителите на конния спорт, можете да им предложите да заредят своите телефони дори на място –  в зоната на пряката им видимост тук,  «на полето»! Нека хората да се занимават с активна почивка, а телефоните им ще се зареждат, което разбира се, ще им позволи да направят великолепни снимки на Вашия клуб. Това ще им помогне да се върнат при Вас отново и именно тук да организират и следващите си мероприятия.

ЗАЩО ТОВА Е ИЗГОДНО?

Зарядна станция с акумулатор