Project Description

ЗА КОГО Е ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ-СЕЙФ ‘FRIEND’?

ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ-СЕЙФ 'FRIEND'

За посетителите на фитнес зали:

За да бъдат Вашите посетители винаги на линия и да оставят своите скъпи мобилни устройства в надеждно място, а още и с възможност да се зареждат там, на Вас ви е нужен “FRIEND”. Посетителите няма да оставят това надеждно устройство без внимание, и със сигурност ще оценят Вашия принос в тяхното спокойствие и загриженост към едно от основните условия за жизнеспособността им. Компактно и просто за експлоатация, “FRIEND” отлично ще се впише в стила на Вашето заведение и забързания ритъм на живота на Вашите посетители.

За любителите на киното:

Посетителите на киносалоните 100% ще оценят една толкова търсена услуга, като зареждане на телефоните им по време на кинопрожекцията. Никой няма да тревожи нито посетителите, нито администрацията повече, телефона ще се зарежда и ще бъде в надеждно място – само плюсове. Подобно решение –  това е мечта за едни, толкова дълго чакана, и сбъднат сън за други, които не са и мислили за подобно удобство. Благодарение на нашите зарядни устройства, сега за всички има възможност да вървим в живота с повече удобство и комфорт.

За клиентите на магазини:

Много собственици на магазини днес се вслушват все повече към нуждите на своите клиенти и печелят лоялността им с помощта на зарядните станции от P ENERGY GROUP. И действително, това идеално решение позволява на покупателите да отделят повече време за шопинг, когато телефоните им се зареждат на сигурно място. Изгодно за всички!

За посетителите на аквапаркове и басейни:

Какво може да бъде по-необходимо от надеждно зареждане на телефона, докато Вашите клиенти се спускат по водната пързалка или отчитат поредната отсечка в басейна. Какво може така силно и с икономическа целесъобразност да повиши лоялността на Вашите клиенти? Разбира се зареждането на телефона, докато Вашите посетители прекарват времето си във Вашето заведение. Позволете си “FRIEND”.

ЗАЩО ТОВА Е ИЗГОДНО?

ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ 'FRIEND'