Project Description

ЗА КОГО Е ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ НА СТОЙКА ‘DUO’ ?

Зарядна станция на стойка за 8 и 16 устройства

За посетителите на МОЛ-ове, летища и гари, аквапаркове, кинотеатри, боулинги и други обществени места, а така също във фитнес-зали, ресторанти, барове и кафета, VIP – зали, изложби, салони, форуми и много още други места и заведения…

За посетителите на изложби и други мероприятия:

Ако искате да привлечете посетители на Вашето мероприятие, то услугата за зареждане на телефони и други съвременни устройства с помощта на станцията “DUO” – е това, което Ви трябва! Разположете я на място, което лесно се вижда, и Вие ще се убедите, как ще светнат очите на посетителите, които сега спокойно ще могат да изучават, фотографират и да описват всичко подробно за Вашето мероприятие в интернет, без да се тревожат за батерията на телефона си!

За любителите на шопинга:

За да привлечете и задържите посетителите във Вашия МОЛ за по-дълго време, на Вас Ви е необходима зарядната станция “DUO” . Така Вие създавате условия за увеличаване на покупателните възможности на клиентите, както и на тяхната лоялност. Това е едно великолепно решение за места с усилен трафик на хора, тъй като позволява да се зареждат едновременно до 16 устройства. Сложете нашата станция до входа на магазин с акция и от желаещите да се възползват няма да има покой.

ЗАЩО ТОВА Е ИЗГОДНО?

Зарядна станция DUO