Project Description

ЗА КОГО Е ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ  ‘FANCY’ ?

 

^0EF7CC0D20947BB0DE408B7955B3644C189032D4CA082A3668^pimgpsh_fullsize_distr

За посетителите на кината:

Установяването на зарядно устройство в киното увеличава продажбите ви. За какво да излиза човек от уютната зала на киното, след като може тук да си зареди телефона, да поиграе  на любимата си игра, да посърфира из интернет,  да си вземе кофа пуканки и напитка, докато чака да започне прожекцията.

За сътрудници  и клиенти на бизнес-центрове:

Разположено на първия етаж на бизнес-центъра, зарядното устройство ще привлече максимално внимание към рекламата на вашата компания. За нея ще разбере максимално количество хора.

За гости на обществени чакални, гари и летища:

За посетители на молове:

Колкото по-дълго време човек се намира в мол, толкова повече покупки прави и толкова по-голяма печалба носи. Когато ти падне батерията, а чакаш важно обаждане, покупателната способност рязко спада.  Когато си заредиш телефона, вече си спокоен, че не се притесняват, къде си. Погрижете се за комфорта на клиентите ви – по този начин се грижите и за печалбата ви.

Дори за пушачите:

Най-често точно в мястото за пушене най-бързо се разпространяват последните новини. Сложете едно устройство в мястото за пушене на бизнес-сградата ви и ще видите метода за привличане на клиенти “от уста на уста” в действие.

ЗАЩО ТОВА Е ИЗГОДНО?

ЗАРЯДНО УСТРОЙСТВО