Project Description

ЗА КОГО Е ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ ЗА МАСА ИЛИ БАР-ПЛОТ ‘SPARK’?

ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ ЗА МАСА ИЛИ БАР-ПЛОТ 'SPARK'

За клиенти на кафета или барове.

Ако човек забележи на входа на Вашето заведение нашата фирмена лепенка, то, знаейки за нашите зарядни устройства P ENERGY GROUP, той разбира се, час по-скоро ще влезе, за да зареди с комфорт своя телефон. Дори и да вижда за първи път, той ще се заинтригува задължително. С помощта на тази зарядна станция, Вие създавате комфортни условия за своите клиенти, което ги стимулира да останат за по-дълго и да Ви посещават регулярно.

За колеги, партньори, сътрудници или клиенти.

Ако желаете да изразите своето особено разположение към някого – подарете му това зарядно устройство. Модерно, стилно, представително. Тъй като устройството разполага с достатъчно място за Вашата реклама, то Вие правите не само оригинален бизнес-подарък, но и поддържате добрия имидж на компанията си.

За Вашите сътрудници.

Искате ли да вдигнете мотивацията на работниците си ? – намерете място за това устройство в своя офис. Така ще им покажете, колко важни са те за Вас. А те, от своя страна, ще Ви отблагодарят с по-сериозно отношение към задълженията си, което не може да не се отрази на благосъстоянието на Вашия бизнес.

За геймърите вкъщи.

Днес дори учениците са със смартфони, таблети, компютри. За да има ред в къщи, и да не разплитаме куп кабели по целия апартамент, просто сложете това зарядно устройство удобно и го ползвайте всички заедно. Нека на Вашето бюро около компютъра е винаги чисто и прибрано. Нашето устройство е това, което Ви липсваше.

ЗАЩО ТОВА Е ИЗГОДНО?