Някога мечтали ли сте за собствено рекламно агентство?

Може би, вие сте мислили за това. Но едва ли Ви е минавало през главата, че може да създадете своя съвременна и успешна рекламна компания, основният концепт на която ще бъде –  зареждане на телефони и други електронни устройства?
Днес ние, екипът на P ENERGY GROUP с удоволствие Ви предлагаме нашия нов проект, който ще Ви позволи, с не големи и разумни инвестиции, за кратко време да отворите собствено рекламно агентство, отличителна черта на което ще бъде полезността и актуалността за крайния потребител, по съвместителство явяващ се и потребител на рекламната продукция.
“Примамката” за рекламното видео ще бъдат кабелите за зареждане на телефони, които позволяват  зареждането на всяко съвременно устройство – телефон, таблет,  МП 3 плеер или електронна цигара. Конструкцията на устройството е специално замислена от нашите специалисти за удобна демонстрация на  рекламата. Дължината на кабелите не позволява да се отдалечи от станцията на повече от 25 сантиметра, което автоматически «задължава» човека да гледа рекламите.

Франчайз

НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ СОБСТВЕН
БИЗНЕС В РЕКЛАМАТА НА ЦЕНАТА НА НАШИТЕ ПАКЕТИ

ОТ 5,000 ДО 25,000 ЛЕВА.

Предимствата на нашият франчайз:

 1. Ние Ви предлагаме да станете притежател на свой собствен бизнес в областта на рекламата при минимално участие със средства и усилия.
 2. Работата с рекламния контент може да  се осъществява от която и да е точка на планетата. Всичко което Ви е нужно: телефон, таблет или ноутбук и връзка с интернет. Вие с лекота можете да управлявате, настройвате и да контролирате Вашите рекламни проекти, като отделяте за това не повече от 30 минути на ден!
 3. Всяко устройство “Милано” обединява в себе си последните съвременни технологии за реклама и същевременно полза –  зарядно устройство, което в случая работи като  «примамка» за реклама.
 4. Подходящо е за огромно количество различни сфери на бизнеса – МОЛ-ове, кинозали, летища и гари, хотели, ресторанти, болници и поликлиники, музеи и други помещения за обществено ползуване.
 5. Франшизата бързо се възвръща благодарение на предоставяната изгода на всички заинтересовани страни: франчайзи, рекламодател, обществени места и посетителите им.

Какво получава франчайзи:

при покупка на пакет “Старт”

 • В пакета влизат 9 универсални зарядни станции с монитор МИЛАНО и 5 стойки за установка. В зависимост от типа на пакета, франчайзи може да получи от 9 до 30 устройства МИЛАНО, а също така ред допълнителни бонуси, като персонализация на устройствата, стойките, допълнителни комплектуващи, склад, бърза доставка и прочее.
 • Ексклузив  за град или регион на 2 и повече месеци.
 • В комплект с всяка станция има набор от сертифицирани кабели за зареждане на всички видове съвременни електронни устройства (Apple, Android и други)
 • Маркетингова поддръжка.
 • Примерни договори за работа с потенциални клиенти.
 • Обучение за воденето на бизнеса + скриптове за разговори и срещи, Road Map.
 • Своевременна поддръжка и консултация по всички възникващи въпроси.
 • Всички продукти са сертифицирани: FC, RoHS, CЭ.

Вашият Собствен Бизнес-модел:

 • Вие избирате един от 3-те пакета зарядни станции MILANO, което ще Ви позволи да започнете да печелите от реклама.

 • Вие разполагате оборудването в места, като МОЛ-ове, развлекателни центрове (боулинги, кинозали и др.), летища, гари, поликлиники и болници, бизнес-центрове и други обществени места.

 • Вие намирате рекламодатели в съответствие с избраните места. Колкото повече реклама – толкова повече е и Вашата печалба!

 • Договаряте се с рекламодателите и получавате доход в зависимост от количеството на рекламните блокове. Средният доход от една станция при пълно използване на рекламното време съставя около 1,000 лева в месец. При това цената на един рекламен блок на едно устройство съставя около 10 лева на ден.

 • Управлявате пускането на рекламните банери и филмчета с помощта на интернет от всяка точка на планетата, по всяко време и с всяко съвременно устройство – компютър, ноутбук, смартфон или таблет.

 • Работите по 30-90 минути на ден, разполагайки реклама на устройствата. Договаряте се с рекламодателите и получавате  10,000 лева на месец!

 • Вие, също така, ще бъдете включени в «Републиканската програма MILANO» и ще получавате регулярно предложения за реклама от големите рекламодатели. Така, ние ще продължим да Ви помагаме, за да върнете своите вложения по-бързо!

Облачна система
за контрол на рекламата

Едно от главните предимства на зарядната станция MILANO е наличието на специално програмно обезпечение (ПО), позволяващо дистанционно да се работи с рекламни кампании по цялата мрежа от устройства и с всяко отделно устройство индивидуално. Това е най-добрата съвременна система за работа с рекламен контент, без аналог в България!
Вие просто регистрирате свой личен кабинет на сайта и можете да следите статистиката и работоспособността на устройството, да пускате и обновявате рекламните блокове и банери, да регулирате сроковете  и много още. И всичко това може да се върши не само на компютъра, но и на телефона или планшета от която и да е точка на земното кълбо, където има интернет – в къщи, офиса или на плажа.
Системата също така позволява да се настрои цялата рекламна кампания напред във времето, след което всичко автоматически ще се обновява и функционира в зададената от Вас последователност.
Облачна система MILANO – това е просто и удобно.

ВЪЗНИКНАХА ЛИ ВЪПРОСИ? ИНТЕРЕСУВАТЕ СЕ ОТ УСЛОВИЯТА?

Данные, предоставляемые пользователем в форме обратной связи, предоставляются им добровольно и служат исключительно личным целям самого пользователя для его идентификации при общении с менеджером (ст.1.п.2 ФЗ "О персональных данных"). Передача данных пользователя третьим лицам исключена.