Често задавани въпроси

Защо е необходимо да имате услугата –  зареждане на телефони в своето заведение?

Медицински факт е, че повече от 67% от хората с мобилни телефони страдат от «номофобия». Този неологизъм означава чувство на силно безпокойство и страх у човека, да остане за по продължително време без любимия си смартфон. Благодарение на нашите зарядни станции вие можете значително да повишите лоялността на Вашите клиенти, а също така да поставите на устройствата реклама. Това е удобно, съвременно и просто стилно.


Какво ще получа аз ако въведа тази услуга в своето заведение?

Когато на Вашите клиенти се наложи да заредят своя телефон, а те вече не са в къщи,  те ще си спомнят за Вас. Ще си спомнят за комфорта когато миналия път те са зареждали своя девайс. И те задължително ще дойдат пак да се заредят, и разбира се ще поръчат кафе или бизнес-ланч.

Вие получавате лоялни клиенти: Те Ви препоръчат като отлично заведение, в което винаги можеш да заредиш който и да е модел телефон на 12 маси едновременно.

И още, сега Вие разполагате с нова уникална рекламна площадка на устройствата и станцията, където може да поставите реклама на едно от Вашите заведения или на Вашите партньори, а така също можете да го предоставите под наем на някое рекламно агенство!


Има ли гаранция оборудването?

Гаранционният срок за зарядната станция е 6 месеца, а за портативните зарядни устройства – 3 месеца. За да бъдат спазени всички аспекти на гаранционното обслужване, при възникване на недостатъци в работата на устройствата в гаранционния срок, Купувача е  длъжен да информира  Продавача и да приеме неговия представител за оформяне на съответстващ акт.

В рамките на гаранционния срок Продавача по свое усмотрение ще извърши безплатен ремонт на устройството, или ще го замени на аналогично изделие.


Какъв е заряда на едно портативно устройство?

Капацитета на едно портативно устройство е както следва:

Full-House 4,000 mAh.,

Sixty 5,000 mAh

Colt 3,000 mAh


Колко време е необходимо за  зареждане на портативното устройство?

Зареждането на портативното зарядно устройство в станцията става за 73 минути.
Колко е срока на работа  на едно портативно устройство?

Срока на работа на едно портативно устройство е ~ 1500 пълни цикла.


Опасно ли е устройството за телефона и за човека?

Зарядните станции и устройства P ENERGY GROUP минават задължителна лабораторна проверка и съответстват на изискванията за сертификация (RoHS, CE,),  подтвърждаващи безопасността и експлоатационните им характеристики.

Разполагаме с кабели  MFI сертификат (Made For IPhone). Оборудването е напълно безопасно за електронните устройства.

Как ще работи това зарядно устройство в моето заведение?

За да изпълнят молбата на клиента, вашите сътрудници просто вземат със себе си едно портативно зарядно устройство P ENERGY GROUP и елегантно им го поднасят. Не е необходимо да да разплитат множество кабели, с риск да повредят нещо. Няма нужда да следят за чужди смартфони на бара или кухнята. Няма кабели, преходници и други търкалящи се навсякъде по шкафовете  ненужни части. Вашият персонал ще бъде съсредоточен изцяло върху обслужването на Вашите гости, а не както преди: “Вземи телефона”,”Донеси телефона” и т.н.


Какви допълнителни разходи аз ще понеса?

Никакви! На устройството действа гаранция 6 месеца. Вие също така не плащате нищо за това, че на входа на вашето заведение ще се появят лепенки, с покана за клиентите да влезнат и заредят своите любими телефони или планшети.


Колко кВт потребява станцията?

Потреблението на енергия е много ниско поради това, че вече заредени, портативните устройства преминават в режим на очакване. Така, станцията потребява електроенергия само по време на зареждане на акумулаторите.

Енергопотребление на станция FULL HOUSE: 12V – 10A; 120W

Максимално възможно потребление за денонощие –  2.88 кВт; Средно – 1.08 кВт

Енергопотребление на станция SIXTY: 12V – 3A; 30W

Максимално възможно потребление за денонощие – 0.72 кВт; Средно – 0.34 кВт

Енергопотребление на станция SMILE: 12V – 3A; 15W

Максимално възможно потребление за денонощие – 0.72 кВт

Енергопотребление на станция WELCOME: 12V – 3A; 15W

Максимално възможно потребление за денонощие – 0.72 кВт

Максималното потребление за денонощие е с разчетено при 24 часово непрекъснато зареждане, което е невъзможно в реалния живот. Нашата статистика показва, че средното енергопотребление на станциите е не повече, от консумацията на компютърен монитор или електрическа лампа  45-60 Вата.


Как се осъществява доставката по страната?

Доставката по страната е за наша сметка. Ние използваме услугите на «ЕКОНТ» и в течение на 1 ден Вие вече имате нашето оборудване.

Други варианти и срокове за доставка също са възможни и се договарят отделно.


Колко търсена е тази услуга?

Още преди някакви си 7-8 години, наличието на Wi-Fi интернет в кафета и ресторанти, бе атрибут за успешно, вървящо в крак с времето заведение, отговарящо на последните изисквания на своите клиенти. Такива заведения веднага бяха оценени от своите посетители. Днес почти няма обществено място, където да няма  Wi-Fi и неговото наличие е толкова обезателно, колкото и зареден смартфон за да се възползваш от интернет мрежата.

Зарядните станции P ENERGY GROUP – едно съвременно решение за осигуряване на енергетичните потребности на всеки клиент, удобни за използване и с възможност за предоставяне на допълнителни рекламни места. Докато съществуват смартфони, електронни планшети и други устройства, нуждаещи се от своевременно зареждане, решенията на P ENERGY GROUP ще остават актуални и много търсени.

Какви електронни устройства на клиента може да зарежда станцията?

Устройството е пригодено да зарежда практически всички видове телефони, смартфони, а също така планшети, като разполага с вградени кабели за 99% от предлаганите на пазара днес модели: Apple, Samsung, Nokia, Sony, HTC, Fly, Philips, Vertu, LG и много други.


А имате ли защита срещу кражби?

Разбира се, ние сме се погрижили и за това. Нашето устройство не може да се зареди от нито едно  от съществуващите друго зарядно устройство, тъй като клемите на устройството работят само с оригиналната зарядна станция. Освен това, ще е малко трудно, незабелязано да се открадне самото зарядно устройство. И още, почти всички заведения вписват услугата “зареждане на телефон” в R-keeper, в компютърното меню, Така зареждането ще бъде отразено в чека заедно с другите позиции. По този начин, сервитьорът винаги знае къде и на коя маса седят гости с зарядно.


Как да използвам рекламата?

Едно от главните предимства на зарядните станции е наличието на обширна рекламна площ, както на самата станция, так и на портативното зарядно устройство.

За да поставим Вашата реклама, или реклама на Вашите партньори, на нас ще ни трябва само макет за персонализация на Вашата станция. Останалото ние ще направим сами и за наша сметка.


Колко време е необходимо да заредя смартфон/планшет?

Времето за зареждане зависи от заряда на батерията на телефона, но средно едно зарядно устройство зарежда един девайс за около 60 минути. Зареждането на планшетен компютър, в зависимост от капацитета на батерията му, средно около 90 минути.


На кого са нужни  зарядни устройства P ENERGY GROUP,  след като навсякъде има контакти/power banks (акумулатори)?

Разбира се, във всяко заведение има контакти, от които клиентите могат да се възползват. Но както показва практиката, клиентите рядко носят кабели със себе си, а още по рядко могат да се намерят контакти до всяка маса, което безусловно е голямо неудобство за съвременния човек.

Power banks (портативни акумулатори) не са добро решение за заведенията по следните причини: лесно се крадат (устройствата P ENERGY GROUP имат вградена защита); неудобни са за зареждане (необходими са много контакти и кабели, а така също допълнително време и усилия от персонала); нямат гаранционно и сервизно обслужване; отсъства допълнителната и уникална рекламна площадка (на нашите устройства и станции ние предоставяме). И още, акумулаторът също се нуждае от зареждане, което значи, че персоналът постоянно е принуден да контролира процеса, да включва и изключва устройствата към/от контакта. Това естествено допринася за допълнителното усложняване на услугата и възниква въпроса за целесъобразността от предлагането и.

Нашите устройства са отличното решение на тези проблеми. Портативните зарядни устройства P ENERGY GROUP зарeждат 99% от съвременните смартфони и таблети. Клиентът има пълната свобода да работи със своя смартфон, той повече не е “вързан” за контакта. А персонала няма грижа да следи за електрическите режими на зарядните устройства.